Concert Swalmens Liedertafel

Een Avond vol melodieën verzorgd door
Swalmens Liedertafel
met medewerking van
Close Harmony Group Briskly
en het
Akkordeonorchester Waldniel

Op 4 november 2023, om 19.30 uur,
in de Robijn te Swalmen

Dan verzamelen muziekliefhebbers zich in Swalmen voor een concert waarbij Swalmens Liedertafel onder leiding van Ruud Pricken, de Close Harmony Group Briskly onder leiding van Sandra Halmans alsmede het Akkordeonorchester Waldniel onder leiding van Ursula Spee hun kunsten zullen vertonen.

Het concert belooft een unieke ervaring te worden, waarbij de koorklanken van Swalmens Liedertafel gecombineerd worden met de vocale kunst van Close Harmony Group Briskly. Deze groep staat bekend om hun verfijnde interpretaties van close harmony en brengt een geheel nieuwe dimensie aan de avond. Met hun mooie samenzang en expressiviteit zullen ze het publiek verbijsteren en betoveren.

Maar dat is nog niet alles. Het Akkordeonorchester Waldniel, een orkest dat de grenzen van het accordeonspel verlegt, voegt een meeslepende en onverwachte klank toe aan het concert. Hun optredens zullen het publiek versteld doen staan van de veelzijdigheid en expressiviteit van dit instrument.

Het zal een avond worden waarin tijdloze melodieën samensmelten, grenzen worden verlegd en het publiek wordt meegevoerd op een reis van emoties. Van  klassiekers tot eigentijdse composities, het concert biedt een gevarieerd repertoire dat zowel liefhebbers van traditionele als moderne muziek zal aanspreken.

Of je nu een fervent liefhebber van koorzang bent, geïntrigeerd bent door close harmony of geboeid wordt door de klanken van het accordeon, dit concert is een must-see evenement voor muziekliefhebbers van alle achtergronden. Het is een kans om de werken van deze gepassioneerde muzikanten live te ervaren en te genieten van een avond vol melodieën die je recht in het hart raken.

Zorg ervoor dat je 4 november 2023, om 19.30 uur, vrijhoudt in je agenda en maak je klaar voor een muzikale avond die je nog lang zal bijblijven. Kaarten voor dit concert zijn binnenkort verkrijgbaar, dus houd de website van Swalmens Liedertafel in de gaten voor meer informatie en ticketdetails.