Concert Swalmens Liedertafel

Een Avond vol melodieën verzorgt door Swalmens Liedertafel met medewerking van Close Harmony Group Briskly en het Akkordeonorchester Waldniel

Het concert van Swalmens Liedertafel op 4 november was een groot succes. De combinatie van het krachtige mannenkoor van Swalmens Liedertafel en de verfijnde harmonie van Close Harmony Group Briskly leverde een gevarieerd en meeslepend programma op dat het publiek zichtbaar goed beviel.

Het Akkerdeonochester Waldniel voegde een bijzondere dimensie toe aan het concert met hun fantastische accordeonmuziek, waardoor het een avond werd die we niet snel zullen vergeten.

Alle betrokken muzikanten waren op hun best en dat maakte dit concert absoluut geslaagd.

Een avond vol muzikale pracht en samensmelting van talenten.

Bravo!

Tijdens deze avond werd Wim Perriëns door het bestuur en de leden van Swalmens Liedertafel benoemd tot erelid van de verening. Wim is 66 jaar lid van de vereniging en heeft in deze jaren veel betekend voor het koor. Zo had hij bestuursfuncties, was eerste en tweede dirigent, verzorgde jaren lang de felicitaties aan de leden en natuurlijk mag vermelding van zijn muzikale inbreng niet vergeten worden.